Friday, May 25, 2012

Mandinga download: Elena de la Mandinga, în depresie după semifinala Eurovision

Elena Ionescu a intrat în depresie după semifinala de la Eurovision. Deşi Mandinga s-a calificat, Elena a resimţit şi după concurs momentele de tensiune prin care a trecut pe scenă, din pricina căştii care s-a defectat în timpul show-ului.

Elena de la Mandinga a suferit un şoc pe scena concursului Eurovision. Solista a intrat în panică după primele secunde, când a constatat că nu aude negativul piesei în cască. Cu toate acestea, ea a încercat să treacă peste momentul dificil şi a mers mai departe.
“A fost foarte greu să cânt fără să aud nimic, pur și simplu cântam fără să știu dacă mă sincronizez sau nu cu coloana sonoră. Am cântat și atât”, a spus Elena imediat după concurs.
Băieţii au petrecut noaptea în club
Colegii de trupă ai Elenei nu au dormit toată noaptea şi au preferat să serbeze calificarea într-un club. În schimb, Elena a stat toată noaptea şi a plâns în camera de hotel. Dan Manoliu nu crede că poate fi vorba de un sabotaj și consideră că incidentul cu casca Elenei a fost doar un accident. “A fost un accident. Organizatorii şi-au cerut scuze”, spune Manoliu.
Costi Ioniţă, autorul piesei “Zaleilah” e și el supărat. “Nu am crezut că pot exista erori de acest gen la un nivel atât de înalt! ”, spune Costi. În finală, Mandinga este în concurs a 14-a. Finala va fi transmisă sâmbătă, 26 mai, în direct la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD începând cu ora 22.00.
«Nu a avut control»
Horia Moculescu: “Le dau o notă în plus pentru felul în care s-au descurcat, în măsura în care sunetul nu s-a auzit în urechea fetei. Nu auzea bine în cască, n-a avut control... Avem două steaguri pe scena Eurovision: România şi Moldova”.
Lucian Viziru: “Nu au cântat rău, au fost chiar mai buni ca toţi ceilalţi. Nu cred în sabotaj, astea sunt paranoile noastre... Ei au cântat bine, s-au mişcat bine, Elena a arătat tot ce şi-a propus...”.
Băbuţele din Rusia şi-au angajat menajere
Cele şase băbuţe care reprezintă Rusia, Buranovskiye Babushki (în trad. Bunicile din Buranovo), se numără printre favoritele marii finale. Într-un documentar realizat de postul Deutsche Welle, femeile povestesc că, de când cu Eurovisionul, nu mai au timp să se ocupe de gospodăriile lor ca înainte. Ba chiar au ajuns să angajeze oameni din sat care să aibă grijă de casele şi de animalele lor.

No comments:

Post a Comment